Advertisement

Bosbranden Zuid-Frankrijk / Franse president noemt bosbranden Côte d'Azur verontrustend : Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd.

Bosbranden Zuid-Frankrijk / Franse president noemt bosbranden Côte d'Azur verontrustend : Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd.. Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd. Door edwin hagenouw | 25 juli 2017. Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. De brand is in de buurt van. Het zuiden van frankrijk en het eiland corsica hebben te maken met grote bosbranden.

Het zuiden van frankrijk en het eiland corsica hebben te maken met grote bosbranden. Bij twee bosbranden, de ergste die deze zomer in frankrijk plaatsvonden, is gisteren minstens 2.600 hectare natuur in de vlammen opgegaan. Geen gewonden het vuur strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer zeshonderd hectare. Door edwin hagenouw | 25 juli 2017. Ja nee, bosbranden zuid frankrijk actueel.

Actualités: bosbranden, files | Kijk, Zuid-Frankrijk!
Actualités: bosbranden, files | Kijk, Zuid-Frankrijk! from kijkzuidfrankrijk.com
De brand is in de buurt van. Bij twee bosbranden, de ergste die deze zomer in frankrijk plaatsvonden, is gisteren minstens 2.600 hectare natuur in de vlammen opgegaan. Heeft iemand een idee hoe de situatie bij frejus is? Vooral in de zomermaanden, bij lange droge periodes, kunnen deze veel schade aanrichten. Eerder kampte de regio met een hittegolf. Afgelopen nacht overkwam het wéér. In het zuiden van frankrijk woeden er verschillende zware bosbranden. Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd.

Door de warmte en hevige wind is al meer dan 1400 hectare bos in vlammen opgegaan.

Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. Samen met haar vriend en ouders sliep ze afgelopen nacht op het. De wind dreef de rook en asdeeltjes richting de zee. Talloze mensen moesten tot nu toe geëvacueerd worden: Aanhoudende warmte en harde wind veroorzaken in het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica hevige bosbranden. Geen gewonden het vuur strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer zeshonderd hectare. Honderden hectaren bos zijn al vernield en de brandweer heeft de grootste moeite om het vuur onder controle te houden, omdat er. In het noordoosten van spanje en het zuiden van frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden daar te bestrijden. Volgens de brandweer was er omstreeks 19.30 uur zeker 250 hectare grond afgebrand, ofwel een oppervlakte zo groot als ongeveer 500 voetbalvelden. 10.000 mensen zijn op de vlucht voor de bosbranden in het zuidoosten van frankrijk. De brand is in de buurt van. In het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica kunnen bosbranden voorkomen. Eerder kampte de regio met een hittegolf.

Aanhoudende warmte en harde wind veroorzaken in het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica hevige bosbranden. Honderden hectaren bos zijn al vernield en de brandweer heeft de grootste moeite om het vuur onder controle te houden, omdat er. In het zuiden van frankrijk woeden nog altijd hevige bosbranden. In het zuiden van frankrijk woeden op het moment hevige bosbranden. Nu zijn er bosbranden in de omgeving van nice en st.

Duizenden mensen in Zuid-Frankrijk geëvacueerd door grote ...
Duizenden mensen in Zuid-Frankrijk geëvacueerd door grote ... from images.tijd.be
Minstens 7.000 hectare bos is al verwoest. Aanhoudende warmte en harde wind veroorzaken in het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica hevige bosbranden. Ze krijgen daarbij hulp van blusvliegtuigen. In het zuiden van frankrijk woeden op het moment hevige bosbranden. De franse overheid startte vorige maand een nieuwe voorlichtingscampagne om branden te voorkomen. Honderden hectaren bos zijn al vernield en de brandweer heeft de grootste moeite om het vuur onder controle te houden, omdat er. Bij twee bosbranden, de ergste die deze zomer in frankrijk plaatsvonden, is gisteren minstens 2.600 hectare natuur in de vlammen opgegaan. Volgens de brandweer was er omstreeks 19.30 uur zeker 250 hectare grond afgebrand, ofwel een oppervlakte zo groot als ongeveer 500 voetbalvelden.

In het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica kunnen bosbranden voorkomen.

Talloze mensen moesten tot nu toe geëvacueerd worden: 10.000 mensen zijn op de vlucht voor de bosbranden in het zuidoosten van frankrijk. Geen gewonden het vuur strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer zeshonderd hectare. De wind dreef de rook en asdeeltjes richting de zee. Door de warmte en hevige wind is al meer dan 1400 hectare bos in vlammen opgegaan. In het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica kunnen bosbranden voorkomen. En elke week een recept. Ja nee, bosbranden zuid frankrijk actueel. Ze krijgen daarbij hulp van blusvliegtuigen. Volgens de brandweer was er omstreeks 19.30 uur zeker 250 hectare grond afgebrand, ofwel een oppervlakte zo groot als ongeveer 500 voetbalvelden. De brand is in de buurt van. Zoals elk jaar is er in de zomer een flinke kans op bosbranden hier in het zuiden. Het zuiden van frankrijk en het eiland corsica hebben te maken met grote bosbranden.

Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. Talloze mensen moesten tot nu toe geëvacueerd worden: Vooral in de zomermaanden, bij lange droge periodes, kunnen deze veel schade aanrichten. Minstens 7.000 hectare bos is al verwoest. Geen gewonden het vuur strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer zeshonderd hectare.

Bosbranden teisteren Spanje en Zuid-Frankrijk | Buitenland ...
Bosbranden teisteren Spanje en Zuid-Frankrijk | Buitenland ... from images0.persgroep.net
De wind dreef de rook en asdeeltjes richting de zee. Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd. Samen met haar vriend en ouders sliep ze afgelopen nacht op het. Heeft iemand een idee hoe de situatie bij frejus is? Het zuiden van frankrijk en het eiland corsica hebben te maken met grote bosbranden. In het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica kunnen bosbranden voorkomen. In het noordoosten van spanje en het zuiden van frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden daar te bestrijden. In het zuiden van frankrijk woeden er verschillende zware bosbranden.

Volgens de brandweer was er omstreeks 19.30 uur zeker 250 hectare grond afgebrand, ofwel een oppervlakte zo groot als ongeveer 500 voetbalvelden.

In het zuiden van frankrijk woeden op het moment hevige bosbranden. Honderden hectaren bos zijn al vernield en de brandweer heeft de grootste moeite om het vuur onder controle te houden, omdat er. In het zuiden van frankrijk woeden nog altijd hevige bosbranden. Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd. Geen gewonden het vuur strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer zeshonderd hectare. In het zuiden van frankrijk zijn gistermiddag hevige bosbranden uitgebroken, net als op het eiland corsica. Zo'n 12.000 mensen zijn geëvacueerd, daarbij ook heel wat belgen die op vakantie zijn in. Eerder kampte de regio met een hittegolf. In het zuiden van frankrijk en op het eiland corsica kunnen bosbranden voorkomen. Het zuiden van frankrijk en het eiland corsica hebben te maken met grote bosbranden. Vooral in de zomermaanden, bij lange droge periodes, kunnen deze veel schade aanrichten. Bij twee bosbranden, de ergste die deze zomer in frankrijk plaatsvonden, is gisteren minstens 2.600 hectare natuur in de vlammen opgegaan. Door edwin hagenouw | 25 juli 2017.

Posting Komentar

0 Komentar