Advertisement

Bartın'da Sel / Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi: İşte saat saat ... : Kentte sel riskine karşı kriz masası oluşturuldu.

Bartın'da Sel / Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi: İşte saat saat ... : Kentte sel riskine karşı kriz masası oluşturuldu.. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Can kaybının olmaması sevindirirken, çok sayıda ev ve araç da hasar meydana geldi.afad ekipleri mahsur kalanlara yardım etmeye devam ediyor. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Bartın'ın kurucalişe i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taşdı. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede.

BARTIN'DA SEL FELAKETİNİN BİLANÇOSU AĞIR OLDU - Bartın ...
BARTIN'DA SEL FELAKETİNİN BİLANÇOSU AĞIR OLDU - Bartın ... from i.milliyet.com.tr
Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'ın kurucalişe i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taşdı. Bartında etkili sağanağın yol açtığı sel nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, bazı yollar ulaşıma kapandı, otobüs, midibüs ve araçlarda mahsur kalan 82 kişi, afad ile sahil.

Sel olan bölgelerden birisi de bartın oldu.

Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Sel olan bölgelerden birisi de bartın oldu. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartın'da yağmur nedeniyle dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma kapandı, araçlar denize sürüklendi. Bartin'da öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle bazı evler çamurlu suyla dolarken, kozcağız ve hasankadı yolu sel suları nedeniyle. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan.

Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle ulus ve kumluca belde merkezinde birçok iş yerini su bastı. Irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı.

Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ...
Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ... from foto.haberler.com
Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bartında etkili sağanağın yol açtığı sel nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, bazı yollar ulaşıma kapandı, otobüs, midibüs ve araçlarda mahsur kalan 82 kişi, afad ile sahil. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Haberler > türkiye haberleri > bartın'da sel felaketinin bilançosu. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Sel olan bölgelerden birisi de bartın oldu. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Bartın'da etkili bir şekilde yağan yağışlar sonrası sabah saatlerinde gerçekleşen sel felaketinin faturası ağır oldu. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın'da meydana gelen sel felaketinde 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu. Sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel. Bartin'da öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle bazı evler çamurlu suyla dolarken, kozcağız ve hasankadı yolu sel suları nedeniyle. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle ulus ve kumluca belde merkezinde birçok iş yerini su bastı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.

11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü. Irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı.

Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ...
Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ... from sonbirhaber.com
Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Bartın'da etkili bir şekilde yağan yağışlar sonrası sabah saatlerinde gerçekleşen sel felaketinin faturası ağır oldu. Bartın'da meydana gelen sel felaketinde 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Bugün 1998 sel felaketinin 22.

Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede. Bartın'da etkili bir şekilde yağan yağışlar sonrası sabah saatlerinde gerçekleşen sel felaketinin faturası ağır oldu. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Haberler > türkiye haberleri > bartın'da sel felaketinin bilançosu. Can kaybının olmaması sevindirirken, çok sayıda ev ve araç da hasar meydana geldi.afad ekipleri mahsur kalanlara yardım etmeye devam ediyor. Bartın'ın kurucalişe i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taşdı.

Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan bartın sel. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Posting Komentar

0 Komentar